Dennis Ligtvoet Schilderwerken

Een allround schildersbedrijf met de nadruk op kwaliteit en vakmanschap. Voor binnen en buiten schilderwerk, onderhoud en renovatie voor een betaalbare prijs

Een allround schildersbedrijf met de nadruk op kwaliteit en vakmanschap. Voor binnen en buiten schilderwerk, onderhoud en renovatie voor een betaalbare prijs

Lees meer over binnenschilderwerk

Onze diensten

Binnenschilderwerk

Uw interieur is niet af zonder binnenschilderwerk. Door uw wanden af te werken met een goede combinatie van kleuren en materialen kunt u eenvoudig de sfeer in uw woning aanpassen.

Wij hebben alle mogelijkheden in huis om uw interieur helemaal vorm te geven naar uw eigen smaak. U kunt kiezen uit behang, stucwerk, schilderwerk en spuiten. Door dit brede scala aan technieken, kleuren en dessins zijn de mogelijkheden onbeperkt zijn. Zo nodig behandelen we de wanden en plafonds eerst voor. We denken graag met u mee, voor elk budget hebben we een passende oplossing.

Is het alweer een paar jaar geleden dat u voor het laatst heeft geschilderd en dan is het tijd om een binnenschilder in te schakelen. Tijdens de wintermaanden (november t/m maart) profiteert u van een korting van 10% op het eind factuurbedrag. Wilt u meer informatie over buitenschilderwerk of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Ook uw buitenschilderwerk kan (onder voorbehoud van omstandigheden) nu tegen het speciale winterschilder tarief door ons worden uitgevoerd. De Hollandse winters zijn immers een stuk minder ijzig geworden. Sterker nog, in de regel kan er in de herfst en de winter gewoon worden doorgewerkt aan het buitenschilderwerk mits er de juiste voorzieningen voor worden getroffen. We gebruiken hiervoor doorontwikkelde verfproducten volgende de laatste stand der techniek en afschermmaterialen waarmee we in de winter onder geconditioneerde omstandigheden prima kunnen doorwerken. Hierdoor is de kwaliteit van het schilderwerk ook onder winterse omstandigheden optimaal.

Wat kunt u van ons verwachten:

  • Duidelijke schriftelijke afspraken
  • Gedegen advies over kleuren en materialen
  • Uitsluitend gebruik van professionele verfsystemen
  • Minimaal 3 jaar garantie op buitenschilderwerk
  • Minimaal 5 jaar garantie op binnenschilderwerk
Ja, ik wil een vrijblijvende offerte

“Dennis heeft bij ons de buitenkant van de woning geschilderd. Hij is helder in zijn communicatie, geeft goede (maatwerk) adviezen en levert net werk. Voor mij tevens erg belangrijk; hij komt zijn afspraken na. Ik zou Dennis zeker aanbevelen.”

“Zeer tevreden over het bedrijf. Geven goed advies en er wordt niets opgedrongen.”

“Snelle reactie op aanvraag, prettig contact, goed advies en zeer behulpzaam.”

“Dennis heeft oog voor de klant, staat voor kwaliteit en is een topper op het gebied van nazorg. Dankjewel!”

FOSAG

FOSAG gecertificeerd

Niet alleen onze klanten zijn zeer tevreden over onze werkzaamheden, ook FOSAG branchevereniging erkent de technische en administratieve kwaliteiten van Dennis Ligtvoet Schilderwerken. Aan de Erkenningsregeling kunnen uitsluitend schilders- en afwerkingsbedrijven deelnemen die in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma’s.

Erkend leerbedrijf

Erkend Leerbedrijf

Ben jij bezig met de opleiding Medewerker Schilderen en op zoek naar een stageplek? Dennis Ligtvoet Schilderwerken is een Erkend leerbedrijf. Je leert bij ons bedrijf alle facetten van het schildersambt en draait mee met onze dagelijkse bezigheden. Heb je interesse in een samenwerking? Neem dan telefonisch contact op of stuur een e-mail.

VCA

VGM Checklist Aannemers

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Steeds meer opdrachtgevers stellen het VCA-certificaat verplicht.

Vrijblijvende offerte?

Vrijblijvende offerte?

Geen enkele opdracht is hetzelfde! Wij kijken graag samen met u naar uw daadwerkelijke behoefte en de beste oplossing. Neem contact op!

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!