Dennis Ligtvoet Schilderwerken

Een allround schildersbedrijf met de nadruk op kwaliteit en vakmanschap. Voor binnen en buiten schilderwerk, onderhoud en renovatie voor een betaalbare prijs

Een allround schildersbedrijf met de nadruk op kwaliteit en vakmanschap. Voor binnen en buiten schilderwerk, onderhoud en renovatie voor een betaalbare prijs

Lees meer over onze overige diensten

Onze diensten

Overige diensten

Dennis Ligtvoet Schilderwerken is niet alleen gespecialiseerd in buiten- en binnenschilderwerk en houtrotinspectie & reparatie maar ook in diverse andere mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Bent u op zoek naar een specialist in stucwerk, spuitwerk, behangen, wandafwerking, kit werkzaamheden of kleuradvies? Onze jarenlange ervaring helpt u op weg richting een perfect eindresultaat. Niet alleen geven wij gedegen advies waarop u als klant (en uw wens) centraal staat. Ook werken wij met professionele verfsystemen zodat u altijd het beste resultaat krijgt tegen zeer concurrerend tarief. Tel hierbij onze garantie op en u heeft een perfecte oplossing voor uw wensen.

Wilt u meer informatie over één van de overige diensten of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op

Wat kunt u van ons verwachten:

  • Duidelijke schriftelijke afspraken
  • Gedegen advies over kleuren en materialen
  • Uitsluitend gebruik van professionele verfsystemen
  • Minimaal 3 jaar garantie op buitenschilderwerk
  • Minimaal 5 jaar garantie op binnenschilderwerk
Ja, ik wil een vrijblijvende offerte

“Dennis heeft bij ons de buitenkant van de woning geschilderd. Hij is helder in zijn communicatie, geeft goede (maatwerk) adviezen en levert net werk. Voor mij tevens erg belangrijk; hij komt zijn afspraken na. Ik zou Dennis zeker aanbevelen.”

“Zeer tevreden over het bedrijf. Geven goed advies en er wordt niets opgedrongen.”

“Snelle reactie op aanvraag, prettig contact, goed advies en zeer behulpzaam.”

“Dennis heeft oog voor de klant, staat voor kwaliteit en is een topper op het gebied van nazorg. Dankjewel!”

FOSAG

FOSAG gecertificeerd

Niet alleen onze klanten zijn zeer tevreden over onze werkzaamheden, ook FOSAG branchevereniging erkent de technische en administratieve kwaliteiten van Dennis Ligtvoet Schilderwerken. Aan de Erkenningsregeling kunnen uitsluitend schilders- en afwerkingsbedrijven deelnemen die in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma’s.

Erkend leerbedrijf

Erkend Leerbedrijf

Ben jij bezig met de opleiding Medewerker Schilderen en op zoek naar een stageplek? Dennis Ligtvoet Schilderwerken is een Erkend leerbedrijf. Je leert bij ons bedrijf alle facetten van het schildersambt en draait mee met onze dagelijkse bezigheden. Heb je interesse in een samenwerking? Neem dan telefonisch contact op of stuur een e-mail.

VCA

VGM Checklist Aannemers

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Steeds meer opdrachtgevers stellen het VCA-certificaat verplicht.

Vrijblijvende offerte?

Vrijblijvende offerte?

Geen enkele opdracht is hetzelfde! Wij kijken graag samen met u naar uw daadwerkelijke behoefte en de beste oplossing. Neem contact op!

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!