Dennis Ligtvoet Schilderwerken

Onze diensten

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij uw wensen? Op deze pagina hebben we een overzicht gemaakt van al onze diensten. Bekijk de mogelijkheden, klik door en laat u informeren.

Wij weten als geen ander dat geen opdracht hetzelfde is. Met onze jarenlange ervaring staan we klaar voor u en uw wensen. Of dit nu een opdracht in Oosterhout is of in de randstad, een kleine opdracht of een groot (nieuwbouw) project. Door middel van duidelijke schriftelijke afspraken maken we voor beide kanten alles zichtbaar.  Zo zijn er geen onnodige verrassingen. Met gedegen advies en de juiste materialen zorgen we dat elke klus het gewenste eindresultaat krijgt. Na afloop krijgt u 3 jaar garantie op buitenschilderwerk en 5 jaar op binnenschilderwerk. Bekijk onderstaand onze diensten en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Bekijk onze diensten

Onze diensten

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk beschermt uw woning tegen allerlei weersomstandigheden in ons koude kikkerlandje. Is uw buitenschilderwerk toe aan vernieuwing? Vraag om een vrijblijvende offerte.

Lees meer

Binnenschilderwerk

Uw interieur is niet af zonder binnenschilderwerk. Is het alweer een paar jaar geleden dat u voor het laatst heeft geschilderd dan is het tijd om een binnenschilder in te schakelen.

Lees meer

Houtrotreparatie

Veel mensen denken dat bij houtrot het hele kozijn vervangen moet worden. Dit is niet altijd het geval. Als houtrot-specialist kunnen wij een reparatie uitvoeren of een deel vervangen.

Lees meer

Overige diensten

Ook voor stucwerk, spuitwerk, behangen, wandafwerking, kitwerkzaamheden of kleuradvies kunt u bij Dennis Ligtvoet Schilderwerken terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Lees meer

Vrijblijvende offerte?

Vrijblijvende offerte?

Geen enkele opdracht is hetzelfde! Wij kijken graag samen met u naar uw daadwerkelijke behoefte en de beste oplossing. Neem contact op!

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!