Dennis Ligtvoet Schilderwerken

Een allround schildersbedrijf met de nadruk op kwaliteit en vakmanschap. Voor binnen en buiten schilderwerk, onderhoud en renovatie voor een betaalbare prijs

Een allround schildersbedrijf met de nadruk op kwaliteit en vakmanschap. Voor binnen en buiten schilderwerk, onderhoud en renovatie voor een betaalbare prijs

Lees meer over houtrot & reparatie

Onze diensten

Houtrot & reparatie

Veel mensen denken dat bij houtrot het hele kozijn vervangen moet worden. Dit is echter niet altijd het geval. Als houtrot-specialist kunnen wij uitstekend een houtrot-reparatie uitvoeren of een deel van het kozijn vervangen.

Inspectie houtrot

Bij het inspecteren van een object wordt er goed gekeken of er houtrot aanwezig is. Schimmel, een hoog vochtgehalte en achterstallig of slecht onderhoud aan een object doen houtrot ontstaan, dit meestal bij de houtverbindingen. In het verleden werd er vaak een timmerman bijgehaald voor het repareren van houtrot. Tegenwoordig liggen deze werkzaamheden ook bij de onderhoudsschilder.

Repareren houtrot

Voor het repareren van houtrot maken we gebruik van hoogwaardige duurzame producten als Akro stui en sigma Flex. Het aangetaste hout wordt eerst verwijderd en daarna uitgefreesd tot in het gezonde hout. Hierna wordt het voor behandeld met een impregneermiddel. Vervolgens wordt het opgevuld met een twee componenten epoxy hars. Een andere optie is dat er delen van het kozijn vervangen wordt met een geheel nieuw stuk hout(meranti hout) waardoor het kozijn helemaal in de oude staat blijft. Na de reparatie wordt het geheel geschilderd zodat u weer een mooi gesloten verfsysteem heeft en dit uiteindelijk kosten besparend voor u als opdrachtgever is.

Wilt u meer informatie over houtrot reparatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op

Wat kunt u van ons verwachten:

  • Duidelijke schriftelijke afspraken
  • Gedegen advies over kleuren en materialen
  • Uitsluitend gebruik van professionele verfsystemen
  • Minimaal 3 jaar garantie op buitenschilderwerk
  • Minimaal 5 jaar garantie op binnenschilderwerk
Ja, ik wil een vrijblijvende offerte

“Dennis heeft bij ons de buitenkant van de woning geschilderd. Hij is helder in zijn communicatie, geeft goede (maatwerk) adviezen en levert net werk. Voor mij tevens erg belangrijk; hij komt zijn afspraken na. Ik zou Dennis zeker aanbevelen.”

“Zeer tevreden over het bedrijf. Geven goed advies en er wordt niets opgedrongen.”

“Snelle reactie op aanvraag, prettig contact, goed advies en zeer behulpzaam.”

“Dennis heeft oog voor de klant, staat voor kwaliteit en is een topper op het gebied van nazorg. Dankjewel!”

FOSAG

FOSAG gecertificeerd

Niet alleen onze klanten zijn zeer tevreden over onze werkzaamheden, ook FOSAG branchevereniging erkent de technische en administratieve kwaliteiten van Dennis Ligtvoet Schilderwerken. Aan de Erkenningsregeling kunnen uitsluitend schilders- en afwerkingsbedrijven deelnemen die in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma’s.

Erkend leerbedrijf

Erkend Leerbedrijf

Ben jij bezig met de opleiding Medewerker Schilderen en op zoek naar een stageplek? Dennis Ligtvoet Schilderwerken is een Erkend leerbedrijf. Je leert bij ons bedrijf alle facetten van het schildersambt en draait mee met onze dagelijkse bezigheden. Heb je interesse in een samenwerking? Neem dan telefonisch contact op of stuur een e-mail.

VCA

VGM Checklist Aannemers

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Steeds meer opdrachtgevers stellen het VCA-certificaat verplicht.

Vrijblijvende offerte?

Vrijblijvende offerte?

Geen enkele opdracht is hetzelfde! Wij kijken graag samen met u naar uw daadwerkelijke behoefte en de beste oplossing. Neem contact op!

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!